*gäsp* tisdag..

Hejhej alla pigga.

själv är jag inte så pigg faktiskt, meeeeeeen trotts de ska jag dra mig till affären o köpa hårfääärg :)
ska färga håret svart (igen) har börjat få utväxt igen, asså fattar inte jag får utväxt hur snabbt som helst och de tycker jag e de äckligaste som finns, blää! det ser så rötet ut typ, iallafall när man får ljus utväxt.. när man e blond kan det faktiskt vara lite fint med lite utväxt ingen på typ tre centimeter kanske men en liten skadar inte ser bara naturligt ut typ.. :)

jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, min dag har inte varit säskilt intressan, men men.
ska iallafall dra mig nu, ska försöka med en hiss och diss lite senare :)








bilden e klickbar

me like blondie, inte finaste men
haha gammal


måndag, 7 dagar kvar till min dag!

hejhej alla!
jag känner bara för att skriva lite de e så härligt ibland och idag speciellt för de har varit rätt mycket känslor idag, tack josefine du betyder så oerhört mycket för mig <3 du e så enkel, verkligen en vän jag håller nära mitt hjärta! (:

idag har de också varit första dagen i skolan för mig,
de andra började förra veckan i torsdags, jag började idag har varit ledig har varit nere i helsingborg och tävlat :)

och ja... vad ska man säga om första dagen? typ tröttsam jag e skit trött :P haha, jäjä nu e de allvar igen! :) fick iallafall bra ord om matten, att jag borde klara den.. den känns faktiskt helt ok igen, var lite trött på den i nian men nu har jag peppande lärare och det är super! det har gjort mycket för mig..

kanske kan skriva ett inlägg om min upplevelse hur jag tyckte nian var? haha, tror de flesta hade blivit chokade faktiskt.. får se, beror på hur många som börjar läsa igen :)

men men.. idag har jag insett att mitt liv är en aning komplicerat och jag kan faktiskt till och med säga själv att jag känner mig lite stark att jag orkat klara mig igenom allt, fast jag många gånger legat på botten klarat mig upp till ytan igen utan någon hjälp men mååååånga gånger med hjälp.
tack, sofie, linus, moa & amanda för de gångerna ni peppat mig till ytan igen, tack josefine för idag! Nä bara tack alla <3 guld värda.

nu ska jag sluta o tjata om de kanske inte är så intressant för er? haha, men iallafall någon som vill att jag skriver om något speciellt? bara att kommentera då för de går alltid att ordna! :)

förresten, ni får nöja er med gamla bilder som finns här på bloggen sen länge för de går inte att ladda upp från pappas dator min e död igen, rest in peace <3 men åker på återupplivning snart igen :) ska försöka fixa detta! allt från mig nu hörs snart igen!




its a damn cold night, trying to figure out this life..
avril lavigne - i'm whit you
har alltid tyckt om henne sen jag var liten, hon är bra..





SEN SKA VI INTE GLÖMMA, BARA 7 DAGAR KVAR TILL MIN FÖDELSEDAG! YEY, 930118
FEST NGN STANS ELLE?


Nytt år, nya tag? eller vad tycker ni?

Hejhej!
Ja nu är det 2010 och tycker ni att jag ska börja blogga igen kanske? ska försöka iallafall, ska uppdatera så fort jag har ngt att skriva eller någonting annat det lovar jag! :)

förövrigt, har ni några nyårslöften?
det har inte jag, jag har aldrig haft ngt heller det känns bara som tomma ord med nyårslöften de glöms senare endå eller hur? haha!

iallafall nya året började bra, men de kommer bli ett meningslöst år känns det som, fyller ju den meningslösa åldern 17 och kommer bli detsamma som 2009 ingenting förändras ju om man ser det på ålders sättet.. Men om man vill vara posetiv så får man ju se de som att nu är det bara ett år kvar till 18! Dock fyller jag 18 på en tisdag, grymt segt! :o neeeeee nu ska vi inte vara så negativa :)

nytt år, glada miner! God fortsättning :)


RSS 2.0